Voi huh huh !

Moiii !

Jep jep.. mistäs alottais.. eilinen.. yöllinen.. oli kyllä yhtä juhlaa. :D Mahtava meininki ja mahtavaa porukkaa. Penkkaripäivä ja abien jatkot. Kyllä oli taas päivä.


Mulla aluks oli tapaaminen Kyrölässä, mutta sen jälkeen klo11 olin jo Järvenpään lukiolla. Otin miehestä muutamia kuvia ja sitten lähdin käppäilemään keskustaan päin kun mies lähti rekkojen kyydissä karkia heittelemään. Mulla oli sekä oma todella painava laukku olalla sekä miehen reppu selässä. Ja kamera kaulalla. Tuli kyllä turisti olo. Pakko myöntää. :D


Illalla päätettii lähteä baariin. Lähettiin ensin keskustaan Blackpooliin pelaamaan biljardia ja siitä sitten abien jatkoille. Se oli avoin, että siks mä nyt sit pääsinki sinne. Oli niin mahtavaa! Aluks luulin ettei sinne tulis porukkaa ollenkaa ja vähä tuntu ankeelta, mutta sit kun sinne alko tulla jengii ni alko musiikki soimaan kunnolla ja bileet pääs alkamaan. Tanssittii ja laulettiin tai no.. mulla se varmaa loppujen lopuks oli huutamista. Eläydyin musiikkiin hahahaha:D  No onneks saatiin kyyti pois sieltä ni ei tarvinnu kävellä ja sit klo2 yöllä varmaanki sitten nukahettiin.


Mä en oo semmonen joka haluu joka viikonloppu tai edes joka toinen viikonloppu juoda. Juon nykyään tosi harvoin, mutta jostain syystä kaipasin tota. Ollu nää viime päivät vaan kotona oloa ja tuntunu, että aina siivoon ja tiskaan ja pyykkään ja ja ja.. kävelyllekkään oo paljoa halunnu lähtee ku kauheen liukasta koko ajan. Eikä tosin oo kunnon kenkiäkään. Joko rikki tai pieniä.. nimittäin Kelan kanssa vähä noita ongelmia tulee taas jatkuvalla syötöllä. Hienosti siellä sanotaan, että kaiken oon oikein kirjottanu ja lähettäny, mutta siltikäänei tule tukia. Ruokana kolme viikkoa kaikkea mitä ikinä keksin makaroonista tehä. Kaikkea mahdollisimman halpaa. Alan pikku hiljaa kyllästymään. Hiukan stressaavaa.. No kyllä tää tästä. Hyvällä tuurilla.

Tosin siitä tuurista puheenollen... menin puoltoista viikkoa sitten kaatumaan jään päälle ja oikeen kunnolla. Ei se aluks tuntunu missään, mutta sitten alkoi jalka tuntua hassulta ja jomotti ja sattu. Ajattelin sen olevan vaan muutaman päivän eikä sen enempää. Oon yrittäny vaan olla enkä pahentaa sitä, mutta silti joka ikinen päivä siihen sattuu. Eilen tuntui paremmalta ja ajattelin, että vihdoin särky menee ohi. Taisinkin pahentaa asiaa.. Siinä kun oli muutaman juoman juonut ni teki sitten mieli tanssimaan ja siinä se sitten ilmeisesti paheni. Tänään sattuu taas ja turvonnut nilkan ulkosyrjästä. Viikoloppu meneekin sitte lepäillessä. Onneks ei sentään tarvii olla yksin. Eli apua saan koko ajan. :)

Kaikenlaista taas ollu vaikka ei se siltä tunnu. Tämmöst tää on. No.. kunhan tää jalka paranee ni alan taas käymään kunnolla lenkeillä ja sen semmosta. Toivotaan, että kelit suosii kans. :)

Hihh! Palaillaan ja pärjäillään <3

Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...