Hyvää Ystävänpäivää !

Hellureii ! :)

Ystävänpäivä. Tänään. Pitäis kyllä olla joka päivä. Ystäviä ja läheisiä pitäis muistaa oikeesti aina välillä eikä vaan yhtenä päivänä vuodessa. Enkä nyt muistamisella tarkota välttämättä mitään lahjoja vaan jos näette niin pienikin halaus päivässä voi tuoda hyvän fiiliksen. Juttelee ja kyselee kuulumisia. Keskittyy siihen mitä toinen kertoo ja sitä rataa.

Mun tän vuotinen ystävänpäivä meni siinä, että kun heräsin niin kävin suihkussa, sen jälkeen tuli mies käymään tässä ennen töihin lähtöä ja sit mä laitoin itteni valmiiks ja lähin lounaalle Rossoon. En viittiny aamupalaa syödä sillä oisin muuten ollut ihan ähky kaiken syömisen jälkeen. Oisin varmaan vaa pyöriny joka paikkaan. :D No sitten sen jälkeen jälkkärille Kulmakonditorioon. Nams nams! Sen jälkeen mä hetken pyörin Prismaa ympäri ja sit tallustin kasvohoitoon. Paikan nimi oli Jasmin Kauneushoitola. Niin super hyper ihana olo tuli sen jälkeen. 40min ja olo on ku ois uus ihminen. Koko päivän kun paisto aurinko ja lämmintäkin niin tuli hyvä fiilis ja oli kiva kävellä takasin kotiin. Loppu ilta meni rennosti vaan katellessa sarjoja ja elokuvia. Että tämmönen lyhyt kertomus mun päivästä. Ihana päivä taas ! :)

Toivottavasti teillä muillakin oli hyvä päivä.
Muistakaa ystäviänne ja läheisiänne paljon!
Muistakaa tukea, auttaa ja olla läsnä ! :)








Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...