Tasa-arvo avioliittolaki !

Moips! :)

Nyt viime aikoina on ollu puhetta tästä tasa-arvoisesta avioliitosta. Mä ainakin kannatan. Ja no.. tulihan se laki eilen voimaan. Vihdoin! Kyllä mun itseni mielestä rakkaus kuuluu kaikille. Ei ihminen voi sille mitään jos sattuu olemaan kiinnostunut samaa sukupuolta edustavasta henkilöstä. Niin se vaan menee. Ei kukaan voi pakottaa toista olemaan hetero.


Oon kuullu, että jotkut esittävät kiinnostuneensa miehistä vaikka tietää tasan tarkkaan ettei halua sitä. Ei vaan kiinnosta. Tietää haluavansa jotain muuta, mutta esittää sillä ei uskalla sano tai tehdä mitään koska pelkää ihmisten reaktiota.


En ymmärrä ihmisiä joille tämä on kauhean suuri ongelma. Mikä se on se ongelma? Oon pohtinu sitä moneenkin kertaan mutten näe ongelmaa. Miten tämä asia vaivaa niin paljon joitain ihmisiä? Hallooota halloota!! Voitteko hiukan selittää?


Sit nää..Jos itse olet hetero ja kaverisi kertoo olevansa homo ni miksi se on niin kamalaa????? Sitä jotkut luullee, että toinen tulee samantien sua "pokaamaan". Ei se takoita sitä. Ei se niin mee. Saatat just olla päin vastoin hänen mieltymyksiää. Ei kukaa tykkää jokaisesta vastaantukijasta.


Jos tämä asia ja tämä uusi laki ei sua miellytä niin anna olla. Ei sitä heti tarvitse facebookkiin kirjottaa kuinka tämä on muka niin kamalaa. Jätä mieluusti kommentit omaan pääkoppaasi ja niin kun sanoin ni anna olla.


Älkää ihmiset rakkaat tehkö tästä suurta ongelmaa vaan annetaan jokaisen rakastaa ketä rakastaa. Me ollaan vaan ihmisiä.


Iloitaan heidän puolesta jotka saavat nyt vihdoin ja viimein mennä askeleen edemmäs suhteessaan ja olla onnellisia. <3



Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...