Mun torstai

Hellurei !

On se kyllä kiva kun päivän suunnitelmat menee uusiksi.
Minun pitäisi vain kaksi näyttökeskustelua käydä koululla tekemässä ja tänään olin menossa että saisin ne pois alta, mutta ei se niin mennyt milläänlailla. Nyt avaan tätä hiukan..

Maanantaina päivällä olin saanut opettajaltani viestin "...ensi keskiviikkona 29.9. klo9. Vastaa tähän viestiin, että näen sinun lukeneen". Huomasin itse viestin vasta illalla, mutta vastasin samantien "eikös tuo ole tämän viikon torstai ja tulen kyllä paikalle". Tuohon viestiin en kuitenkaan saanut vastausta. Oletin, että opettaja on sanonut vain väärin viikonpäivän. No... Kun tänään menin sitten koululle niin eipä opettajaa näkynyt. Odotin 20 minuuttia jonka jälkeen etsin ryhmänohjaajani. Hän sanoi, että voisin soittaa opettajalle ja sitten ryhmänohjaajani lähti takaisin tunnilleen enkä häneltä sitä numeroa saanut. Menin sen jälkeen wilmasta katsomaan missä tällä opettajalla olisi tunti. Kuitenkin sain vain itseni ärsyyntymään sillä sain huomata ettei kyseisellä opettajalla ole tunteja tänään eikä huomenna.

Mietin jonkin aikaa kunnes muistin, että voisin opolta mennä kysymään näinkö väärin ja jos en niin voisinko saada numeron. Sieltä sain numeron ja lähetin tekstiviestin opettajalle ja kysyin "Hei, eikös meillä ollut tapaaminen tänään klo9". Vastaus tuli melkein heti "Hei, sellaista en muista.. Ensi keskiviikkona.. kuten wilmassa ilmoitin. Laitoinko ajan väärin?". Kerroin miten viestin olin saanut ja opettaja pahoitteli asiaa kertoen samalla ettei ole käynyt wilmassa katsomassa vastaustani.  Ja muuten mitään ongelmaa ole muuta kun... Opettajalla oli kaksi päivää aikaa vastata viestiini eikä niin tehnyt joten oletin hänen sanoneen väärän viikonpäivän ja menin koululle tänään. Kun luin viestin niin hermostuin ja sain paniikkikohtauksen. Minulle kouluun meneminen on yli neljän vuoden ajan ollu todella vaikeaa ja siellä oleminen raskasta ja ahditavaa. Minulla myös olisi pitänyt klo14:30 olla toinen näyttökeskustelu ryhmänohjaajan kanssa, mutta en halunnut mennä sinne. 
Soitin siis äidilleni joka tuli hakemaan minut koululta ja lähdettiin kauppakeskus Willaan syömään ja shoppailemaan. Äitini sai ajatukseni pois kaikesta siitä ja kun olimme syöneet niin kiukkukin meni ohi. Pystyin siis ajattelemaan järkevämmin. Ennen sitä ajatukset pyörivät muistoissa, siinä kuinka turhaan tulin toiselta paikkakunnalta koululle vaikka olisin voinut mennä töihin ja että miten selittäisin pomolle lähteväni koululle taas ensi viikolla. Onneksi se on työharjoittelu ja pomo mitä ihanin ja ymmärtää. No.. kirjoitin viestin ryhmänohjaajalleni, selitin asian ja sitten lähdimme äidin kanssa syömään, kaakaolle ja kiertelemään kauppoja ja tulihan sieltä jotain myös mukaankin. Tuoksukynttilöitä, jotain siivousliinoja, keittiövaaka, pasta purkki :D, 4 mukia ja takki. Suurinosa ns. heräteostoksia paitsi takki. Olin säästänyt, että saan kunnon takin talveksi ja vahingossahan se sitten löytyi tolla reissulla New Yorker vaatekaupasta. Myös sisustus tekstitarran hommasin, mutta siitä kuva kun sen olen seinälle saanut laitettua. Shoppailu todellakin piristi ja loppuilta menikin leffoja katsoessa.

Tää oli mun torstai. Myönnettävästi ärsytti tuo koulu juttu todella paljon, mutta toivottavasti kaikki menis ens viikolla sitten paremmin. Huomenna töihin ja sitten ihanan viikonlopun viettoon. <3 heips ja kiva jos jaksoit lukea loppuun <3

Muutama kuva alhaalla. 









Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...