Maanantain fiilistelyä

Heips !

Tänään on sitten käyty kaupoilla, syömässä ja asuntonäytössä.


Tammistoon on avattu uusi elektroniikka kauppa Power ja siellä kun oli avajaiset tänään niin mentiin sitten sinne jonottamaan. Ei tosin kauaa tarvinnut jonottaa sillä sinne päästettiin aika paljon kerralla. 
Tarttuihan sieltä tarjouksista mukaankin jotain. 32 tuuman TV 99€ eli todella halvalla sain ja tulostin 65€.  Sieltä sitten Burger Kingin jälkee asuntonäyttöön ja jännitti koko ajan koska en ole edes pohjapiirrustusta nähnyt, mutta yllätyin kun se asunto oli siistin näköinen ja yksiöksi on aika iso. 38,50m2. Ja siellä on vaatehuonekkin. Siis aivan mieletön asunto jonne kelpaa muuttaa. Huomenna mun vaan pitäis vaan soittaa ja hyväksyä se ja sit tietty sopia aika milloin käyn tekemässä vuokrasopimuksen. Onneksi menee ensi viikolle sillä tämän viikon olen isän luona täällä maalla "lomailemassa". 

Ajattelin, että voisin huomenna myös lähteä ulkoilemaan ja ottamaan kuvia tai jotain vastaavaa. Keskiviikkona menen sitten mökille mummun ja vaarin seuraksi joten ainakin suunnitelmia on. On kiva saada vähän omaa aikaa koska yleensä ihmisiä häärää ympärillä vähä liiankin tiheesti eikä sitä omaa aikaa oikein saa kunnolla eli kaipa tää on joku hermoloma ja irtiotto arjesta. Tää talo tuntuu kyllä vähän tyhjältä kun ei ole pikkuveljeä hääräämässä ja huomennakin iskä menee konttorille ja jäädään iskän vaimon kanssa kahdestaan, Hän tekee tosin etäällä ja minä varmaan yritän keksiä tekemistä. No päivä kerrallaan ni kyllä se siitä.
Mutta tässä olikin sitten tän maanantain fiilistelyt, pus pus <3

Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...