Hyviä uutisia !

Moips ! :) 

Taas yksi viikko hurahtanut. Menipä nopeasti ja uutisiakin on. ;D

Kuulin aivan mielettömän hienon uutisen keskiviikkona kun kävin kyselemässä asuntoasioista. Aluksi eivät tienneet milloin asunnon voisin mahdollisesti saada, mutta noin 2h sen käynnin jälkeen sain soiton. Nainen kertoi, että asuntotarjous on lähetetty sähköpostistiini ja minun pitäisi sopia nykyisen asukkaan kanssa milloin voisin mennä asuntoa katsomaan. Kyllä siinä hymy nousi huulilleni hetkessä enkä osannut pysyä paikoillani. Laitoin heti viestiä asukkaalle ja sovimme ajan seuraavalle maanantaille klo17:00.  Nyt pitää vain mennä päivä kerrallaan. Vaikeeta se välillä on, mutta maanantai ei onneksi ole kaukana.

Enään menisin vain katsomaan asuntoa,sitten hyväksyn sen, toimitan tietyt liitteet, allekirjoitan vuokrasopimuksen ja muutan.

Vähän kyllä tunteet sekaisin, mutta kaipa tämä kuuluu asiaan. Toivon, että se olisi pidetty hyvässä kunnossa. Parvekettahan siinä ei ole, mutta eipä tuo haittaa ja aurinkokin paistaa ikkunasta sisään vain aamuisin. Muuten onkin hyvin varjossa.
 Kävin siis jo katsomassa missä päin asunto on ja sain huomata samalla sen olevan aivan vieressä missä oma äitini asuu. Mikäs siinä kun ympäristö valmiiksi tuttu.

Täytyy varmaan ensi tai sitä seuraavan viikon aikana pakata tavaroita. Paljoahan tavaraa minulta ei tule eli menee varmaan max 2 päivää. 
Käyn jostain hakemassa säilytys laatikoita joihin voin tavaroitani laittaa sillä tarvitsen muutenkin niitä laatikoita niin ei mene hukkaan. Mutta tällästä.
 Ihania uutisia ihanalle viikolle. Nyt hymyilyttää !


No joo,nyt lauantai jatkuu erilaisten elokuvien parissa ja saunakin lämmitetään.
Huomenna onkin sitten äitienpäivä ja menemme porukalla kahvittelemaan äitini vanhempien luokse.

Alempana muutama kuva mitä tällä viikolla olen tehnyt. Ei tietty kaikkia sillä silloin tästä tulisi todella pitkä. Muutama vain.
Ihana viikko ja lämmintä ollut ! <3


Perjantaina illalla serkun kanssa äkkilähtö kohti Vanhankylänniemen rantaan että nähdään ihana auringonlasku ja kuinka ollakkaan kerettiin just ennen kun aurinko katosi.


Kaverin/perhetutun kanssa tavattiin pitkästä aikaa perjantaina ja ostin myös uuden mekon mikä näkyykin kuvassa:
Serkun synttärit:


Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...