Höpötystä pöpötystä

Hellurei ! :)

Kävin eilen 2h pitkällä kävelylenkillä Avan kanssa ja oli muuten hyvä idea. Otin myös kameran mukaan jos sattuisin löytämään jotain mielenkiintoista kuvattavaa. Enimmäkseen kuvasin maisemia. Kiersin paikkoja rauhallista tahtia kävellen ja voi että miten ihania maisemia.

Olen siis asunut Järvenpäässä koko ikäni ja nyt vasta huomasin miten kaunista myös täällä on. Kun vain hetkeksi pysähtyy tai kävelee rauhallisesti eikä vain kiireellä juokse joka paikkaan. Niin kuin yleensä niin voi huomata uusia asioita. Okei ja tää ny kuulostaa varmaa oudolta, mutta totta tuo on.

Viimeyö meni aikalailla valvoessa. Menin vasta  klo4 aikaan nukkumaan ja klo11 heräsin. Tää päivä saattaa mennä vähä hitaamman puoleisesti mutta silti pitäis jaksaa viedä ja hakee pyykit sillä pyykkivuoro ja sit siivousta. Voi tosin käydä niin etten muuta kun pyykit pese ja se on siinä. :D


16.7. lähen mökkeilemään eli ens viikko saattaa mennä pakatessa. En mä paljoo mukaan tarvii.. Mun vaan pitää alottaa pakkaus ajoissa koska mulla menee aikaa ennen ku osaan päättää mitä otan mukaan ja mitä en.

Ja aivan hei, unohdin kokonaan että eilen varasin myös kampaajalle ajan 11.7 eli ensi maanantaille. Hiuksille mallinmuutos. En vielä ole päättänyt muuta kuin, että tulee lyhyttä.
Näistä kaikista kuitenkin myöhemmin.

Muutama kuva alhaalla. Myös Avasta kuva :3


Pus <3













Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...