Hirmusesti kaikkee !

Turun reissu, mökkeilyä, Pokemon Go, picnic ! :3

No joo siis asiaan... eli alotan Turun reissusta ja selitän tän nyt todella lyhyesti. Eli siis..

Meidän piti lähteä sinne mökille jo lauantaina 16.7.16, mutta se vähän jäi sillä meidän piti lähteä murun kanssa katsomaan sille uutta prätkää ja onneks ei ollut turha reissu. Prätkä oli hieno ja kauppa tullaan tekemään, käytiin syömässä ja kierrettiin ympäri Turkua auringon paistaessa. Meitä oli matkassa 4 henkilöä. Minä, muru, murun pikkuveli ja meidän yhteinen kaveri. Kiva päivä oli ja väsyttikin kun pääsi kotiin takaisin.

17.7.16 päästiinki sit lähtemään murun kanssa Mikkelin kautta kohti Outokumpua.Matka tuntui pitkältä sinne mentäessä sillä en ollut käyny siellä kun kerran 2 vuotta sitten ja matkaa sinne onkin 6-7h. Mikkelissä sentään pääsi vähän jalottelemaan sillä kävimme murun mummoa moikkaamassa. Siellä oltiin 2h ja jatkettiin matkaa. Ja totta puhuen en muista enään mitä tehtiin muuta kun ajettiin. Käytiin vissiin kaupassa tai jotain :D Kuitenkin..


Käytiin ainakin joka toinen päivä Outokummun "keskustassa" pyörimässä sillä tämä uusi hieno peli kun Pokemon Go on saanut päämme pyörälle ja pakko oli pelata vaikka eihän se sielläpäin oikein tahtonut toimia. Siellä itse mökillä oli aivan uskomattoman ihanaa. Olisin halunnut jäädä sinne vielä, mutta sää vaikutti synkältä koko ajan. Kertaakaan ei satanut kaatamalla vaan tihutti pari kertaa.


Mitä teimme mökillä:

- Grillattiin
- Saunottiin
- Uitiin
- Nukuttiin
- Tehtiin puutöitä
- Syötiin
- Käytiin kaupassa
- Ja vain oltiin

Elettiin perus mökkielämää. Kun taas lähdettiin sunnuntaina 24.7.16 ajamaan takasin niin käytiin Kuopiossa murun äidin äitiä moikkaamassa ja sitten kotiin ja ai että oli ihanaa tulla omaan sänkyyn nukkumaan.


Sitten pääsemmekin tähän uutuus peliin nimeltä Pokemon Go.. Super koukuttava! Ainoastaan muutama kaverini sanovat etteivät pelaa kyseistä peliä. Minä taas tunnun pelaavan koko ajan. 5km kävelylenkkejä tehnyt nyt joka päivä. Olen ylpeä itestäni !

Maanantaina lämpimän päiväkävelyn (pokemonjahdin) lisäksi pysähdyttiin murun kanssa Järvenpään Jannekadulla sijaitsevaan Blackpool nimiseen baariin ottamaan yhdet ja matka jatkui senkin jälkeen vielä 2km :D Peli on aina peli ja mulla nyt on aina ollu omat mielipiteeni, mutta tää peli vetää mutkin puoleensa. Pääsee ulos liikkumaan, tapaamaan ihmisiä ja saamaan vähän väriä iholle ettei koko kesää sisällä tarvitse olla ja muuttua kalpeaksi kanaksi. Tosin ne alle 13 vuotiaat jotka eivät hirveämmin ymmärrä vielä mitään mistään niin kävelevät tuolla melkein autojen alle kun ovat kävelleet kännykät kädessä ja peliä pelaten ja toki moni aikuinen tietenkin kiukkuaa sen takia mutta eihän se pelin vika ole.. Kenen vika? Hmmm..miettikääpäs. Ja nyt en lähde saarnaamaan.  Pitää vaan sanoo että loistava peli !


Tiistaina olin ajelemassa äidin kanssa pari tuntia ja keskiviikkona kävin kaverini kanssa Kulmakonditoriassa "kahvilla" pitkästä aikaa ja illalla pokemon jahdissa ja grillausta.

Tänään olin äidin mukana Helsingissä kun äidillä oli jokin lääkäri ja minä menin mukaan "tueksi". Sen jälkeen menin rakkaan ystäväni kanssa picnicille :3 Mansikoita, suklaata, Dominoita, Novellea. Nams nams ! Tahdon uudestaaaan ! No ehkä vielä ensi viikolla jos kelit sallivat. Huomenna taas grillaamaan murun luokse, lauantaina käymään minun isän vanhempien mökillä ja sunnuntaina kaverin tulee mun luona käymään. Ja sitten ois vielä ensi viikko.. KÄÄK ! Koht on loma ohi :O

Okei ja tästä taisi tulla aika pitkä kertomus kun paljon on nyt tapahtunut eli mulla ei ole ainakaan tylsää elämää jos sitä joku luulee. ;D Kiitos anteeks ja nyt pus <3




Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...