Kuulumiset: laivareissu ja tuparit

Heips kukkuu !

Mennyt pitkä aika kun viimeks kirjotin. Ehkä viikko tai ainakin melkein viikko. No mutta kuitenkin.. Nyt on käyty laivalla, saatu avaimet ja muutettu omaan pieneen ihanaan asuntoon. Tosin tää ei oikeen vaikuta pieneltä, mutta kelpaa mulle todella hyvin.


Laiva reissu meni tosi hyvin ja oli hauskaa. Lähettiin sillon perjantaina 27.6 illalla. Klo21.30 lähti laiva ja savuttiin takaisin suomeen klo10.40 seuraavana päivänä.


Koko yön mä kyllä valvoin tanssien ja no myönnettävä on, että join alkoholiakin. Enkä vaan vähän. Ja se siitä aiheesta sitten. :D  Ihmettelin kyllä miten paljon mä uskalsin olla oma itteni ja mennä sinne tanssilattialle muiden joukkoon. En yleensä tee niin. Siellä oli joku polttari porukkakin ja heidän kanssa myös tanssitiin ja super super kivaa oli. Halusin päästä pois arjesta ja niin todellakin pääsin enkä yhtään stressannut arjen turhia juttuja.

Kaverini meni klo3 aikaan hytiin lepäämään ja vähän nukkumaan pääkivun takia. Mä lähdin takaisin kuuntelemaan musiikkia sillä siinä kohtaa en jaksanut enään "tanssahdella". Silloin yks sen polttari porukan jätkistä tuli juttelemaan kun huomas mun olevan yksin ja ilmeisesti hänen mielestään olin niin yksinäisen näköinen. :D Siinä sitten tunnin verran juteltiin kunnes hän tajusi jäävänsä aamulla klo7 aikaan Tallinnassa pois ja nukkuakin piti. Mä taas etsin paikan missä voisin olla ja odottaa kunnes kaverini heräisi eikä siihenkään mennyt kuin 1,5h.  Meinasin nukahtaa moneen otteeseen, mutta halusin valvoa koko yön ja nukkua sitten myöhemmin. En tosin tiiä miks tai mitä järkeä siinä oli mutta kuitenkin.

Kun kaverini heräsi niin odottelimme kunnes laivasta Tallinnaan jäävät ihmiset oli lähtenyt ja samalla halusin nähdä muistavatko pojat meidät vielä ja kyllä muistivat ja vilkuttivat lähtiessään. Ihanaa oli se että heistä suurinosa oli varattuja ja niin olin mäkin, mutta ei siltikään tapahtunut mitään. Pystyi pitämään hauskaa muutenkin kuin.. no joo-- mutta myös hyvä puoli tavallaan oli se ettei me tiedetty heidän nimiään eivät he meidän nimiä. No mutta jooo.. Sitten käytiin syömässä ja kaupassa ja odottelimme kunnes laiva oli takaisin Suomessa.

No tuossa oli lyhyt versio siitä reissusta vaikka tuntui silti, että selitin ja selitin piiitkään. Ja nyt sit pääsemme tähän ihanaan ja pitkään odotettuun juttuun, asuntoon.
Nyt on siis avaimet saatu 1.6. ja samana päivänä muutettu. Taitaa siellä muutama tavara vielä äidin luona olla, mutta vain muutama pieni esine.
Tuparit eli siis tupaantuliaiset on myös tässä välissä pidetty ihanalla porukalla.  Meitä oli yhteensä 6. Stressasin tupareita pitkään ja paljon, mutta pelkää naurua ja iloahan siellä vain oli. Ei me mitään pelailtu tai silleen, kunhan oletiin  ja oltiin.
Kaikki herkut mitä pöydelle olin laittanut niin kelpasi ja se vasta helpotus olisin koska en olisi jaksanut itse niitä koko seuraavaa viikko syödä. :D

Tupari tarjonta:
- jokainen toi omat juomat ja booli tehtiin.
- cocktailpiirakoita
- karkkia
- normi ja yrttipatonkia
- viinirypäleitä, minitomaatteja, lihapullia ja nakkeja joista pystyi tehdä cocktailtikun.
(En halunnut niitä laittaa yhteen valmiiksi koska en tiennyt söisikö kaikki kaikkea joten tein paremman ratkaisun.)
- korvapuusteja
- sipsiä

Kaikki tavarat oon siis melkein saanut paikoilleen. Pitää vain siivota loppuun niin sitten tännekkin päin tulee niitä kuvia. Tämän pitkän kuulumis tekstin voisin nyt päättää tähän ja nyt voisinkin tämän kirjoitettuani hetken kuunnella musiikkia jonka jälkeen nukkumaan ja huomenna sitten vaatehuoneen siivous.

Kuvia laivalta ja tupareista alhaalla.

pus <3



Laivareissu kuvat:





Sain avaimet:


Ensimmäine ruoka minkä tein, makaroonilaatikko:


Tuparit:










Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...