Perus kuulumiset

Moips! :)

Maanantai ei ollut mitenkään muuten erikoinen, mutta kun kävin moikkaamassa kaveria Leppävaarassa ja olin siellä koko päivän. Tiistaina satoi vettä siis ihan koko päivä. Ei voinut tehdä paljon mitään paitsi, että kävin hoitamassa muutaman tärkeän asian aamulla. Menin kyllä ensin aamulla Kyrölään (nykyään vissiin Ainolaan) junalla sillä heräsin hiukan myöhässä enkä olisi enään kävellen kerennyt. Kävellen kestäisi 45min, mutta oli alle 30min aikaa. :D Ei tapaistani kylläkään myöhästyä mistään enkä myöhästynyt tälläkään kertaa. Onneksi pääsin seuraavaan lähtevään junaan ja mikä onni, että nykyään R-juna pysähtyy jokaisella asemalla. En kyllä muuten tykkää uusista junien aikatauluista koska menivät ihan sekaisin muutoksen takia. 
Kun kävelin pois sieltä takaisin kotiin niin pääsin hetken aikaa matkasta ilman sadetta kunnes alkoi aivan hirveä raekuuro ja sen kanssa sitten loppumatka. Illemmalla menin kaupassa käymään ja edelleen satoi vettä. Muuten olinkin vaan sisällä tekemättä mitään sen järkevämpää.



Keskiviikkona eli eilen kävin hoitamassa asunto asioita joita tässä jo 3kk hoidellut ja odottanut ja silleen. No se asunto tulee vielä, mutta sitten..siis ensinmäistä kertaa kävin laittamassa ripset ja kulmat.  Kaverini yritti nyppiä kulmiani joskus koulussa ja epäonnistui sillä minusta se sattui aivan kamalasti. :D Niinhän sitä sanotaan, että "kauneuden takia pitää kärsiä" No ilmeisesti. En minä ainakaan joka kuukausi tai edes jokatoinen kuukausi mene sinne sillä se nyppiminen ei kuulu minun elämään koska se ei ole juttuni. Tuli niistä ihan kivat vaikkakin tosin erilaiset.
Olen enemmäin tämmönen poikatyttö sillä kolmen veljen kanssa elänyt enkä oikein aina osaa tehdä näitä ns. tyttöjenjuttuja no se siitä sitten., Tulin kotiin sen jälkeen ja odotin muutaman tunnin kunnes lähdin ystäväni kanssa viettämään aikaa ja Kulmakonditorian kautta sitten takaisin löhöömään :)
Loppuviikko menee niin että tänään kävin koiran kanssa pitkällä lenkillä heti aamusta, vien koiran eläinlääkäriin tarkistukselle ja iltapäivällä salille. Sitten taas huomenna salille ja viikonloppuna vaan ihan rennosti löhöys ja Netflix ni pärjään.
Ei mulla sitten vissiin muuta <3




Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...