Pienet Juustopiirakat !

Moiips!

Mä sain viime yönä inspiraation tehä jotain hyvää ja netistä selailin, että mitähän helppoa ja yksinkertaista voisin tehdä. Löysin sitten ohjeen pieniin Juustopiirakoihin ja kokeilin ilmeisesti jo heti tänään. Nam nam ! Uudestaan, uudestaan ! :D Siiis kyllä sopii hyvin juhliin, välipalaks, jälkiruuaks ja vaikka mihin. Seuraavaks voisin kokeilla tehdä yhen ison juustopiirakan.
En nyt tiedä kuinka hienoilta nuo mun pienet piirakat näyttää, mutta kun kotiin itselleni tein niin en usko sillä olevan suurta merkitystä. :)



Ainekset:

2pkt (400g) Piirakkataikinaa (pakaste)

100g manchego -juustoa

1dl maitoa

1 kananmuna

1/2tl suolaa


minimuffinivuokia


Valmistus:- Sulata piirakkataikinan toinen levy ja leikkaa 4 osaan. Painele taikinapalat muffinivuokien pohjalle ja reinoille jonka jälkeen esipaista pohjia 200-asteessa uunin alaosalla noin 10 minuuttia.

- Raasta juusto ja sekoita se maidon, kananmunan ja suolan kanssa. Jaa täyte pienille piirakkapohjille ja jatka paistamista uunin keskitasolla vielä 10 minuuttia, kunnes piirakat ova saaneet kauniin värin.

- Anna piirakoiden jäähtyä ja halutessasi voit irroittaa ne muffinivuoista.

Nauti !









Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...