Itkin

Moips kukkuu !

Heräsin klo8.43 aikoihin. Heräsin aivan silmät vuotaen. Itkulle ei meinannut tulla loppua. Hetken mä ihmettelin miksi, mutta kyllä sen unen jollain tavalla muistin heti. En ala tarkemmin selittämään, mutta lyhyesti: Minua lyötiin useasti, minua haukuttiin ja olin aivan pois tolaltani. Se uni tuntui niin todelta, että itkin herätessäni. Pitkään.Sain nukuttua 6,5h...en enempää ja väsyttää, mutten saa enää unta.

Miten ihmeessä unet voikin joskus olla niin todellisia. Ihan, kuin kaikki olisi oikeasti tapahtunut. Pitää tänään varmaan käydä pienellä kävelyllä. Raitista ilmaa. Se tekee hyvää, vaikken kyllä hetkeen tätä unohda. Menee aina muutama päivä ennen, kuin unohdan tämmösen.

Aiemmin ei oo käynyt tälleen. En oo aiemmin itkenyt herätessä. Yleensä saan ahdistus kohtauksen, mutten itke vaan tärisen ja kehossa tuntuu valtava ahdistus enkä osaa lopettaa tärinää ilman lääkettä. Onneksi nyt en tarvinnut. Itkin vaan, vaikka en tiedä onko se yhtään sen parempi.

En tiedä miksi halusin jakaa tän, kun en untakaan halua kertoa, mutta siis niin hassua se, että tuntee sen todellisuuden. Kyllä niihin varmaan teorioita on miksi. Pitää varmaan lukea jostain. Tai sitten ei. En oikein edes tiedä haluanko tietää. Olisihan se jännä tietää. 🍁

PS. Muistakaahan hymyillä !❤️

Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...