Peli..asiaa.. EI herkemmille !

Heips kukkuu !

Kirjotan nyt vähä vakavammasta aiheesta. Vaarallisesta pelistä joka on levinny suomalaisnuorten keskuudessa. Blue Whale -niminen itsemurhapeli...

Pelin idea on, että pelaaja suorittaa  50 päivän ajan erilaisia tehtäviä. Tehtävät voivat olla esimerkiksi viiltelyä, kauhuleffojen kattomista, autotiellä makaamista..varmaa kaikkee mitä mahollista. Jos pelaaja onnistuu näissä tehtävissä niin se yrittää lopuksi itsemurhaa.

Ensinnäkin.. Lopettakaa sen pelaaminen jos ootte alotta! Toivottavasti ette! Mä kuulin, että tää peli ois rantautunu Suomeen Venäjältä jossa porukkaa kuollu tän pelin takii. Ainaki 10 ihmistä. Varmaan enemmänki nyt siitä päivästä millon tän kuulin.

Luin myös...öö.. oisko ollu Iltalehdestä, että siinä pelissä oli käsketty tappamaan vissiinki oma äiti. Tää äiti oli nähny sen pelin ja osasi siis varautua. En toki tiiä oliks se poika nähny tätä, mutta nainen ainaki selvis.

Toiseks..Nyt vois vanhemmat ottaa sen roolinsa tässä ja tarkastaa ne puhelimet lapsilta. Kysellä kuulumisia ja olla läsnä. Koska toi on helppo tapa päästä hengestää. Kiusatut ja jos kotona on huono olla, masentuneet ovat näitä ihmisiä todennäkösesti jotka ainakin ovat vaarassa alkaa pelaamaan tätä kyseistä peliä. Loput ovat niitä (anteeksi nyt vain) tyhmiä jotka menevät muiden mukana ja pelaa peliä koska se on niin "hienoa". Moni menee massan mukana kaikenlaisiin ja jos tämmönen peli ni.. no.. vaarassa ne on.

On myös ollu paljon puhetta siitä ettei kyseistä peliä edes ole. Toivottavasti ei ois mutta vanhemmat vois olla valppaina nyt. Kaiken varalta jos lapsi alkaa käyttäytyy oudosti.

Itse pidän tätä peliä äärimmäisen vaarallisena, tyhmänä, surullisena ja kaikin puolin nään tässä vaan negatiivista. Niin kun varmaan moni muukin. Kuka tämmöstä ees keksii? Kuka voi olla mieleltää niin sairas? Eikö kukaan näitä pelejä oikeesti tarkasta ennen ku ne menee julkisuuteen? Oikeesti nyt hei! Mua ärsyttää tää. Toivon niiin paljon, että ton pelin pystyis poistamaan jotenkin jostain ettei kukaan satuttais itteää tai muita.

No joo.. halusin kertoo vähän omaa mielipidettä asiasta koska kun kuulin niin säikähdin. Toivottavasti kukaan ei alkais harkita tommosen pelaamista. Huh huh miten sairasta..ÄLKÄÄ PELATKO!

Kiitos jos jaksoit kuitenkin lukea. :)
Palaillaan ! <3




Ei kommentteja:

Joten kaikki hyvin taas !😄

Heips kukkuu! 😋 Kylläpäs on taas hyvä fiilis siitä, kun on saanut kokea jotain uutta. Tai ei tää niin uutta uutta ollut. En vaan oo paljo...